Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Hány vevő kell 300.000,-Forinthoz?

2007.07.31. 21:51 | dkny | Szólj hozzá!

Ennek a címnek van egy története, amelyet most röviden itt leírok! Lesz októberben egy konferncia, név szerint a Gazdag Tanácsadó konferncia, amely tuti sikert és nagyon sok pénzt hozhat azoknak, akik részt vesznek rajta és alkalmazzák majd az ott elhangzottakat!

Ha érdekel a konferencia, akkor itt a link: www.gazdagtanacsado.hu (nem kapok jutalékot, mielőtt...)

És ez a konferncia kerül közel 300.000,-Forintba! És sokan beírták, hogy nincs erre ennyi pénzük! Ha van valakinek 300 vevője, mondjuk 1 hónapban, akkor nagyon egyszerű ezt a pénzt összeszedni!

Íme a kommentem:

Egyre jobban kiéleződnek a blogban a viták, csak azt nem értem, hogy mi a probléma? Van egy konferncia (nem szeminárium, nem tréning és nem workshop). Tehát konferencia, amely nem személyes tanácsadás! Gábor azzal is foglalkozik, de annak is ára van, sőt mivel garantálja a sikert, az nem 300.000,-Forintba kerül, hanem... (akit érdekel, az nézze meg Gábor oldalát)!

És, hogy sok a 300.000,-Ft! Igen, nem kevés pénz! Ha valami új dolgot szeretnénk megvenni, vagy most elmenni erre a konferenciára, akkor legyünk kreatívak és azt találjuk ki, hogy mit és mennyit kell eladnunk ahhoz, hogy ez a pénz bejöjjön!

Az ingynes eBookban olvashattuk, hogy mennyi kell évi 100.000.000,-Fotinthoz!

Nem tudom, hogy mikor telik be a létszám, de ha ügyesek vagyunk, akkor szeptember első hetéig kitudjuk termelni a konferencia árát!

Ha van mondjuk 300 vevőnk egy hónapban, akkor találjuk ki, hogy hogyan csalhatjuk őket vissza még 1x minimum. És ha visszajönnek és rávesszük őket, hogy csak 1.000,-Ft-ért vásároljanak, akkor könnyedén és mosolyogva megkerestük a konferencia árát! Egy kis reklám: Ahogy a céges bemutatkozásban írtam (ott megtalálható az elérhetőségem is - Kultúr PRESS) marketing programokat és vásárlásösztönző programokat találunk ki kis- és középvállalkozóknak! Ez a siker kulcsa: a régi vevők visszacsábítása! De, ha valakinek nincs havi 300 vevője, akkor találjon ki a termékéhez, vagy szolgáltatásához egy csomagot, amellyel megemelheti az árat és így is kitermelhető az a bizonyos 300.000,-Forint!

Tehát, egy kis kreativitás és mehetünk is a konferenciára! Szerintem nem is olyan bonyolult! Sok sikert és találkozunk a konferencián!

Hát ennyi volt!

Szöllősi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr35129535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása