Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Jó marketinget! Ok, de hogyan???

2007.08.06. 10:47 | dkny | Szólj hozzá!

Több portálon olvashatjuk azt a jó tanácsot, hogy a siker kulcsa a jó marketing!

Ezt mindenki érti és remélem egyet is ért ezzel! De jön a kérdés, hogy hogyan?

- Vegyünk fel egy marketingest? (ez minimum 120.000,-Ft költséget jelent egy vállalkozásnak)
- Havonta egy tancsadóval konzultáljunk minimum 3-4 órát? (ez minimum 15.000,-Ft x 4 óra, vagyis 60.000,-Ft költséget jelent)

Van ennél egy sokkal költségkímélőbb és egyserűbb forma!

A marktingrendszerekhez való csatlakozás! Ez lehet marketing tanácsadói termékek megvásárlása, vagy különböző tanácsadó csomagokra előfizetni (mert ilyen is van)!

Ezek segítségével olyan segítséget kaphatunk a cégünk marketingjéhez, amely nagyon hamar megtérülhet (ha jól alkalmazzuk a leírtakat)!

Előfizetéses tanácsadó csomag jelenleg csak 2 van Magyarországon! (A 3. a Marketing EXPRESSZ lesz, amelyről ez a blog is szól!)

És, hogy ezek mennyibe kerülnek?

Egy tanácsadó CD, CD sorozat, ebook ára: 5.000 - 25.000,-Ft!

Egy előfizetéses tanácsadói programban való részvételi díja: 6.000 - 10.000,-Ft/hó!

És ezekre a készítők általában garanciát is vállalnak, így Ön úgy tesztelheti ezeket a programokat, hogy semmit sem veszíthet, mert ha nem tetszik az adott program, akkor Ön visszakapja a befektetett pénzt! Önnek kell eldöntenie tehát, hogy mennyit költ marketingre és azt, hogy a vállalati sikerhez vezető utak közül melyiket választja!

Sikeres marketing munkát kívánok!

Szöllősi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr89133370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása