Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Ingyenreklám a viccportálnak

2007.08.22. 08:11 | dkny | Szólj hozzá!

Sokszor próbáljuk a marketing költségvetésünket a nullához közeli állapotra hozni, mert ez csak kiadás. Természetesen ez hibás elgondolás, mert véleményem szerint a marketing az egyik legjobb befektetés. KKv-k esetében láttunk már arra példát, hogy 10 ezerből, hogyan lett 100 ezer, de azt is láthattuk, hogy hogyan kell 50 ezerből 1 milliót csinálni.

Egy közel 1 éve indult humorportál készítői úgy gondolták, hogy nulla forint marketing költségvetésből ismertetik meg portálukat az emberekkel. Ehhez nem tettek mást, mint egy e-mailbe kiválasztottak 10-15 db humoros, vicces képet (feliratozva), és beletettek egy tipikus küldd tovább, mert... tipusú üzenetet. Ezután ezt a levelet a munkatársak elküldték 5-5 ismerősüknek és beindult a folyamat!

Szöllősi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr25145741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása