Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Alkalmazkodni, vagy vállalkozni?

2008.01.10. 11:11 | dkny | 1 komment

Etikus dolog, pusztán azért alkalmazottakból vállalkozókat “nevelni”, hogy bizonyos embereknek a megélhetése biztosított legyen?

Az elmúlt napokban több helyről (weboldalak, hírlevelek, e-tanulmányok) is ezeket a kérdéseket hallottam vissza: Alkalmazottak legyünk, vagy vállalkozók? Mi kell ahhoz, hogy valaki jó vállalkozó legyen? Kinek lesz boldogabb az élete a vállalkozónak, vagy az alkalmazottnak?

Folytatás itt: www.marketingexpressz.hu/alkalmazkodni-vagy-vallalkozni

Szöllősi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr71291921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KarrierExpressz · http://karrierexpressz.blog.extra.hu/ 2008.01.15. 17:54:24

Igazi alternatívát az átlag munkavállaló, alkalmazott számára a munka mellett végzett párhuzamos önképzés és munka jelentheti.
Értsd mellékállás, ami akár maradhat is mellékjövedelem...
Viszont helyes irányválasztás kitartó munka mellet akár Európai szintű jövedelmet is hozhat, ez főleg internetes közegben, de offline sem kizárt.
A hiányzó tudás, és készségek pótolhatók, a szándék a tenni és fejlődni akarás nem...

Bár ez utóbbi elég gyakori, ennek ellenére rendkívül biztató jeleket látok a területemen.

Tehát csak bátran, de okosan vágjon mindenki bele, hiszen mindenkinek van valamilyen erőssége, tehát ne a gyengeségeinken rágódjunk, erősítsük az erősségeinket!

Taubert István
Karrier Tanácsadó
süti beállítások módosítása