Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Remélem nem mondják majd, hogy SZEMETEK A MARKETINGESEK!

2007.08.06. 21:50 | dkny | 2 komment

Van egy blog és van egy projekt, amely 25 hét alatt ígér egy havi 1.000.000,-Forintot termelő online vállalkozást! És hamarosan indul az előfizetés, stb., szóval hamarosan indul a 25 hét! Sajnos a készítője elköveti azt a hibát, hogy a nem szimpatizáló kommenteket törli! Íme egy, amely a projektről szól!

És, hogy miért teszem ezt fel az oldalamra?

Pusztán azért, mert ez is egy marketing tanácsadói rendszer és én is tanácsadóként dolgozom, és ha ez a projekt nem jön be (magyarul: több száz ember megszívja és elveszíti a pénzét), akkor egy mínuszt kap ez a szakma, amely most kezd ebbe az új irányvonalba beállni! És ez az új irány sokkal jobb és költségkímélőbb a vállalkozásoknak! Ez az NGM (Next Generation Marketing), de erről majd egy másik bejegyzésben írok!

Na és? Jöhet a következő kérdés!!

Személy szerint azt nem szeretném, hogy az ilyen akciók miatt (amely lehet, hogy sikeres lesz!) ez az új tanácsadó rendszer megbukjon Magyarországon! Vagyis az, hogy nem órabéres szolgáltatást nyújt egy tanácsadó, hanem tanácsadó termékeket ad el, vagy előfizetéses szolgáltatást nyújt - sokkal kedvezőbb feltételekkel! És ebbe sokan azért kezdenek bele (akár szakmai tudás nélkül is), mert olcsóbb, mint az órabéres tanácsadás és ebben látják a nagy üzletet! Olcsóbb és sok kkv van Magyarországon, akik segítségre szorulnak! Sajnos egy kezemen megtudom számolni, hogy hány új tanácsadónál működik ez az új rendszer JÓL! A megbukottakhoz a családom összes keze sem lenne elég!

Remélem, hogy a blog beírójának nem lesz igaza és ez a rendszer működni fog! És, akkor gratulálok Dávidnak! Ha valakit érdekel a projekt, akkor a bejegyzés végén megtalálja a linket!

  1. qwertz Says:

    Kedves gazdagodni vágyók!

    Aki követ az internetes pénzkeresésről szoló oldalakat, bizonyára emlékszik, hogy tavaly ilyentályt indult egy ehhez kísértetiesen hasonló oldal. P.József indította. Az internetguru. Ő volt az, aki ugyanazokat állította
    magáról, mint most Dávid. Ő az amerikai internetmilliárdosok barátja, tíz perc alatt több száz üzletet indít a neten világszertea, sok-sok milliót keres internetes üzletekkel havonta, persze nem itthon, ő a titkok tudója, és
    most ezzel a kis butuska magyar néppel is megosztja a “bölcsek kövét”, azaz megtanítja a népet, hogyan is csináljunk pénzt a neten. (csak zárójelben, de közben arról írtak a fórumokon cégbírósági linkeket csatolva
    bizonyítékul, hogy egyik cége 4 millával tartozik az apeh-nek)

  2. 12 havi oktatócsomagot ígért, 6000 forintért/hó. A legkedvezőbb konmstrukció az volt, ha egyben kifizette valaki az egészet, a 72000 forintot.
    Mert: marketingfogásként magabiztos P.Úr előre bejelentette, hogy a gyávák, miatt, akik csak csomagonként akarnak rendelnek, havi 500 forittal fogja emelni a csomagok díját minden hónapban.

    Én a gyávák közé tartoztam, vagy a (megfontoltakhoz) döntse el ki-ki.
    Megrendeltem az első csomagot.

    Technikai dolgok voltak benne kizárólag, hol vegyünk domainnevet, hol vegyünk tárhelyet, mi a paypal, roboform ürlapkitöltő, html silabusz, adwords, adsense, stb. Jó csomag volt. Szerintem megérte az árát. De….. az első csomagot nem követte több, P. József Úr megséstődésre hivatkozva, hogy: “nem érdemlitek meg a tudást, áskálódók” több csomagot nem készített és eltűnt. A honlap romjai máig megtalálhatók:
    www.internetprofit.hu

    Ott is egy visszaszámlálással kezdődött a jelentkezés. Micsoda véletlen…..
    Néha dezsavű érzésem van, hogy P. Úr reinkarnálódott Dávidban. Reméljük, Dávid tovább bírja.

    Én mindenesetre nem fektetek be 30 rugót. Lehet, hogy fél év múlva krokodilkönnyeket sírok irigységemben, de akkorse. Én már nem hiszek a mesékben, aki igen, annak sok sikert kívánok.


    Ahogy ígértem a projekt elérhetősége: www.25het.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr34133892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid · http://www.25het.hu/blog/ 2007.08.07. 01:12:44

Gábor, látom nem figyelsz. A komment azért került törlésre, mert 5x küldte be egymás után. Az eredeti helyén fent van. Légyszíves legközelebb nézz utána. 9 reklámkommentet töröltünk, 3-4 -et, aminek elfogadhatatlul vulgáris a stílusa és a dupla kommenteket, amiket többször küldtek be egymás után.

Baromira úgy néz ki a blog, mint ami cenzúrázva van, nézz rá :)

Továbbá nem ígérek senkinek 1 milliós weboldalt, saját magam készítek egyet a nulláról, hogy átvehessék azt a gondolkodásmódot és stratégiát, ami ehhez kell. Ezt tudják nyomon követni.

A célpiac pedig nem a KKV, itt más a stílus.

dkny · http://www.marketinglife.hu 2007.08.07. 11:40:33

A korrektség megkívánta, hogy elhelyezzem a következő bejegyzést! Remélem így megfelel!
És kívánicsian várom az indulást!

Üdv.: Szöllősi Gábor
süti beállítások módosítása