Először is köszönöm a sok bíztató levelet (~200), az elkövetkező napokban még nem lesz időm válaszolni, később igyekszem mindenkinek 1-1 sort dobni. Még egyszer köszönöm, küldhettek továbbra is.

A vita átgyűrűzött más fórumokba és blogokba is, ahol ugyanígy élesen megy egymás szapulása.

Még egyszer leírom lassan, hogy a “realisták” is megértsék. A 25Hét program egy valóság show. Napi szinten nyomon tudod követni, hogy én hogyan építek fel egy online vállalkozást.

Nem a résztvevők fognak havi 1 milliót keresni, hanem az online vállalkozás, amit építek. A pontos feltételeket az előző posztokban megtalálod. Ez nem egy másolós model. Keményen szükséged van a saját kreativitásodra és munkádra is. Nem a 25 hetet másolod, hanem a saját üzletedet építed fel, te méred fel majd az igényeket és te alakítod ki a weboldaladat.

Nem 2000 oldal fog születni a végére, ami teljesen egyforma. (Hellóóó?! Olvastad a könyvet?) A résztvevők megpróbálnak a saját lábukra állni. Különbözőek vagyunk és más témák érdekelnek, amikhez más szemszögből közelítünk, ezért nem lesz 2 egyforma oldal.

A 25Hét a kreativitásról szól.

Én csak azt mutatom meg, hogy én hogyan látnék hozzá a te helyedben. Ezért vannak a korlátozások:

http://www.25het.hu/blog/2007/07/22/a-10-parancsolat/

Ez egy gyakorlati, spontán oktatás. Sehol máshol nem kapsz ilyet.

Hol van az leírva, hogy mindenki milliomos lesz? Ilyet nem ígérhetek sem jogilag sem erkölcsileg. Az élet sem ezt igazolja. Annyit ígérhetek, hogy izgalmas lesz.

Érdekes, hogy ezt mind megértették és teljesen tiszta azoknak, akik regisztrálni szeretnének. Akik nem, azok pedig sehogy sem tudják ezt megérteni.

Szép estét!