Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Megmondjuk a Tutit és még milliomos is leszel!

2007.08.04. 17:17 | dkny | Szólj hozzá!

Pár napja olvastam egy amerikai és egy francia szakcikket a megbukott online marketing stratégiákról! Erre a Google segítségével megnéztem, hogy mi is a helyzet az itthoni online vállalkozásokkal és...

... 3 óra alatt kb. 12 olyan rendszerű nagy portált találtam, akik most próbálják azt az üzleti modellt beindítani, amely már sok helyen megbukott!

Hogy mi ez a modell?

Pénzt szeretnél? Sőt, sok pénzt? Sőt milliókat? Sőt milliárdokat?
Ha igen, akkor pár hétig, hónapig kapsz tőlünk segítséget és tényleg sok pénzed lesz! A legtöbb oldal konkért összegeket ígér a tagjainak (ez nagyon nagy hiba, de ezt ők nem tudják)!

Persze nem ingyen! Havi, vagy heti x ezer forintért a program végéig!

Sajnos ebben semmi sem garantálja a sikert! És a 100%-os pénzvisszafizetési garancia sem jelent semmit!

Mert minden piacra, területre egy kicsit más dolog a jellemző és amit lehet, hogy megtud csinálni egy pc bolt tulajdonosa a 2. kerületben, azt nem biztos, hogy egy szegedi is megteheti!

Így, hogy működhet az a rendszer, hogy elkészítünk egy tippet és valósítsd meg, majd 2 nap múlva küldjük a következő feladatot??? És a végén milliókat fogsz profitálni?

Sajnos sehogy! Ha működne, akkor már azok tuti milliomosok lennének, akik kitalálták ezt! Nem ismerős? MLM? Azok próbálják velünk elhitetni, hogy 3 hónap alatt 500.000,-Ft-ot tudunk keresni, akik 1 év után is csak minimálbért keresnek. (Elnézést, ezért most sokan utálhatnak, de ennek a blognak nem az a célja, hogy jópofizzon! Mindenki pénzből él és a cél szentesíti az eszközt!)

Csak, hogy vannak olyan hasonló rendszerek, amelyek működnek! Erre van magyar példa is (most, ha nem baj, akkor nem reklámoznám őket)! Nem sok! Pontosan 3! És mi is tervezünk egy ilyen rendszert! De ennek a beindulását még hosszú munka előzi meg!

Most minden energiánkat a Marketing EXPRESSZ havi rendszer beindítása köti le! Úgy döntöttem, hogy még a regiszráció előtt elhelyezek itt információkat a program előéletéről, pusztán azért, hogy ne azonnal kelljen dönteni azoknak, akik ebben a programban részt szeretnének venni!

És...

... visszatérve az eredeti témához!

Persze bárki befizethet bámilyen programra, csak mérlegeljük azt, hogy ténylegesen mit kapunk a pénzünkért! Mert, ha csak egy ígéretet, vagy lehetőséget kapunk, azért nem célszerű túl sokat kifizetni! Kézzelfogható dolgok kellenek!

Sikeres marketing befektetéseket kívánok!

Szöllősi Gábor


A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr45132253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása