Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Piszok Gazdag Internetmilliárdos!

2007.08.06. 21:05 | dkny | 2 komment

Elárulom melyik oldalról van szó: www.internetmilliardos.hu Hát, mindenki döntse el, hogy mire ad ki pénzt! Aki ebben lát fantáziát, annak sok sikert kívánok!

Szöllősi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr37133865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid · http://www.25het.hu/blog 2007.08.07. 01:59:14

A lap a www.richjerk.com másolása, ami elég klasszikus, ha marketing területen tevékenykedsz. Nincs rá resell rights a termékre, az oldal szerzői jogokat sért.

Károly 2007.08.12. 10:07:07

Szó szerint lefordította az ürge az angol nyelvű oldalt. Azt írja a szövegben, hogy mindent lemásolhatunk tőle, az egész folyamatot. A lap alján azonban ott van a bekarikázott\"c\", vagyis egyértelmű utalás van, hogy az oldal szerzői jogvédelem alatt áll. Szerintetek, lemásolható az oldal, vagy nem? Esetleg lefordítható-e, mondjuk, ukránra vagy nem?
Szép napot kíván Károly
süti beállítások módosítása