Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Nyugdíjba marketingesek!

2007.08.18. 00:07 | dkny | Szólj hozzá!

Hogy miről is van szó?

Mostanság egyre több tanácsdó tervezi a nyugdíjba menetelét! Ezt a legtöbb esetben meg is tehetik a kiépített szolgáltatásrendszerük segítségével! Tehát éljen a passzív jövedelem! Ha megnézzük, akkor ma a legtöbb szakember, vagy tanácsadó már nem (vagy nem csak) óradíjakért dolgozik - kivéve a kezdők, vagy a "nem" újítók.

És ez az új rendszer (vagy trend) nagyon kedvező a cégvezetőkenek!

Hogy miért?

Pusztán azért, mert egy konkrét problémát megoldó infótermék, sokkal olcsóbb, mint egy tanácsadói szolgáltatás igénybevétele. Nem?

Ha reklámszöveget akarok írni, akkor van rá "termék"? IGEN
Ha havi marketing tippeket akarok, akkor van rá "termék"? IGEN
Ha marketingstratégiát szeretnék, akkor van rá "termék"? IGEN
Ha tuti bevételt hozó weboldalt szeretnék, akkor...? IGEN
Ha új értékesítési rendszert szeretnék, akkor...? IGEN

És, akkor még nem is beszéltünk a csalikról, amelyekben ugye ingyen adunk tanácsot és tippeket!

Ma már annyi ingyenes, és nem ingyenes anyag található (az interneten), hogy azokat jól használva egy ütős kis- és középvállalkozás símán felépíthető. Ebből is látszik, hogy ezen a piacon is a tömegeknek kell eladni! Mert kreativitással, és egy jó stratégiával sokkal könnyebb ezeket az "olcsó" termékeket eladni, mint a drága személyes konzultációkat! És így nem is ég ki az ember, mert ez is fontos, csak sosem beszélünk róla!

Egy biztos! Minél jobban kezdenek a tanácsadók a passzív jövedelemben gondolkodni - és szolgáltatásokból terméket csinálni, annál kevesebbe kerülnek majd ezek a segédanyagok (de meg kell találni a legjobbakat és azokat, amelyek használhatóak)!

Sok sikert az infótermékek alkalmazásához!

Szöllősi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr23142818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása