Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Bevezető animáció és kellemes zene a honlapokon

2007.08.30. 21:09 | dkny | 3 komment

Millió dolog lehet, amely idegesítheti a weboldalunkra látogatókat, íme most kettő:

Bevezető animáció
 
Egy felmérés szerint az internetezőket kifejezetten idegesíti az, amikor megszeretnének nézni egy oldalt és arra kell várni, hogy a százalék "jelző" szépen lassan eléri a 100%-ot. A legtöbb helyen ezt átlehet ugrani, de akkor is időt vesz el tőlünk és tudjuk, hogy az idő pénz.

Kellemes zene

A legtöbb ember, amikor internetezik, akkor már alapban zenét hallgat (CD, mp3, vagy rádió). És ugye nincs is annál szebb, amikor a kedvenc „zenénken” megjelenik egy másik dallam. Á la MUSIC 2in1! Ha Ön zenét szeretne a honlapján elhelyezni, akkor tegyen fel egy ikont, hogy akit érdekel, az betudja kapcsolni, de automatikusan ne kapcsoljon be. És ha mód van rá, akkor írjuk oda, hogy a kedves látogató mit fog hallani. Segítsük a döntését egy kicsit!

Szöllősi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr56153294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit · http://www.online-ertekesites.hu/ingyenesoktatas 2007.09.02. 12:43:03

Éppen erről írtam egy blogbejegyzésemben és még més okosságokat is, itt meg lehet tekinteni:
www.online-ertekesites.hu/hogyan_tegyuk_hatekonnya_ertekesitesi_weblapunkat

Hál' égnek egyre kevesebben vetemednek arra, hogy háttérzenét tegyenek weblapjukba..

Az viszont javasolt, hogy audio, vagy videó üzenetben mutassuk be termékünket, szolgáltatásunkat. Erre itt találtok nagyon jó megoldást:

www.online-ertekesites.hu/ingyenesoktatas

Üdv: Jutika

Erdélyi Norbert · http://www.webdesignesmarketing.hu/blog 2007.09.02. 14:01:04

Kedves Jutka,
Hogy egyre kevesebben vetemednek-e - mondjuk így finoman - nem értékesítési weboldalak terveztetésére, azzel tudnék vitatkozni:

Egy kis bevezető sztori: Aki járt már Erdélyben (Románia) az kellett, hogy lássa a román építészet eme remekeit: Az út mellet egy piszok nagy betonoszlop, amolyan szocreálosan cizellált, rajta semmi más csak egy kendőzetlen jókívánság: 'drum bum' (='jó utat'). Menet közben elkacarászik ezen az ember, hogy így-úgy ittmaradt régi izék, de akkor lepődtem meg a legjobban, amikor láttam egy ilyet éppen építés közben: Hopp! Ezeket még mindíg csinálják.

Ugyanez a zenélős-intrós-céges esetében: Judit, ezeket még mindig csinálják! De nézd csak meg a webdesign cégek weboldalait: nem csoda.

Norbert

Judit · http://www.online-ertekesites.hu/ingyenesoktatas 2007.09.02. 20:13:10

A másik kedvencem:

"Üdvözöljük a Fix Jakab és Jakabné Kft. honlapján!

Cégünk 1999 óta..."

:)))
süti beállítások módosítása