Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

1000 marketing tanácsadó CD ingyen

2009.08.18. 09:30 | dkny | Szólj hozzá!

A közel 3 hónapja elindult, és azóta már a 2. pályáztatási szakaszhoz ért Marketing START program egy újabb eleme indult el 2009. augusztus 17.-én. Az új program keretében 1000 vállalkozás igényelhet ingyenesen egy-egy marketing tanácsadó CD-t. A CD igényléseket a www.marketingexpressz.hu/ingyencd  oldalon kell leadni, vagy az ugyfelszolgalat@marketingexpressz.hu címre elküldeni a postázási nevet és címet.

A programmal kapcsolatban Szöllősi Gábort a program marketing és kommunikációs menedzserét kérdeztük!
 
 
A Marketing START program a 2. szakaszánál tart, több mint 100 nyertes pályázóval, és most 1000 tanácsadó CD-t osztanak szét a hazai vállalkozások között. Hogyan épül fel ez a program – és meddig bírják még energiával?
 
A program egy nyugati mintára épülő tanácsadó program, amely teljesen egyedinek mondható a hazai piacon, ahol hozzávagyunk szokva, hogy pályázatot csak nonprofit szervezet, vagy az állam ír ki. Az „erőforrást” az a csapat alkotja, amelyet olyan fiatalokból sikerült összeállítani, akik a marketing és kommunikációs szakmát igazi kihívásnak tekintik, és az életükben ez a program az első állomás. Külföldön ez úgy zajlik, hogy ezek a fiatalok 1-2 éves ilyen munka után, az ismertségüket és tapasztalatukat kihasználva kilépnek a tanácsadók piacára. Sokukból PR-os, vagy újságíró lesz.
 
Milyen módon lehet az ingyenes tanácsadó CD-hez hozzájutni, és a program mely elemeit tudják még a vállalkozók igénybe venni?
 
Az ingyenes tanácsadó cd-t a www.marketingexpressz.hu/ingyencd oldalon lehet igényelni. A pályázatoknál most a Marketing START 2009 2.0-s programnál tartunk, amelyet még 2 rész fog követni az idén. A jelenleg futó pályázatról bővebb információt (pályázati adatlapot, teljes kiírást) a marketingstart(kukac)index.hu címen lehet kérni.
 
Egy vállalkozásnak ma milyen lehetősége van arra, hogy segítséget kapjon akár a tanácsadói szektorból, akár az államtól?
 
Az állami támogatásokról, pályázatokról érdemes rendszeresen információkat gyűjteni. Ezzel kapcsolatban a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség oldalát ajánlom www.nfu.hu, mert itt egy oldalon van minden információ.
 
A tanácsadói piacon meg szinte mindent igénybe lehet venni, amire az ember nem sajnál pénzt költeni. A válság miatt sokan emeltek az áraikon, és ezt igen jól kommunikálják, csak sajnos nagyon sok olyan vállalkozás van, amely nem engedhet meg ekkora kiadást. A Marketing START programmal ezeknek a vállalkozásoknak próbálunk segíteni.
 
Mit javasolna azoknak a vállalkozásoknak, akik marketing tanácsadók segítséget szeretnének igénybe venni?
 
Ha lehet, akkor iratkozzanak fel minden marketinges oldalára (érdemes itt kezdeni: www.marketing.lap.hu) és az itt kínált szolgáltatásokból válasszanak ki egy-két olyat, amely nem egyszeri, hanem előfizetéses rendszerben működik, mert akkor biztos, hogy minden hónapban kap segítséget a vállalkozása marketingjéhez. Ezek segítségével már lehet annyi pluszt termelni, amellyel már finanszírozható egy drágább konferencia is, és ne féljünk segítséget kérni, mert az nem szégyen. Sikeres munkát kívánok minden vállalkozónak!


Kiss Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr881316938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása