Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Elaprózott lehetőségek

2007.08.02. 23:37 | dkny | 1 komment

Sokszor találkozom az apróhirdetések problémájával! Sajnos, nem tudják a cégvezetők ezt a hirdetési formát elfelejteni!

És, hogy miért nem?

Mert...

- olcsó
- és néhány perc alatt több felületen is megjelentethető a hirdetés. (És, ugyebár kit érdekel a hatékonyság, mert biztos nagyon fut a szekér!)

Ja, csak rajtuk kívül még másik száz vállalkozás vezetője, rosszabb esetben marketingese is ezt gondolja! (Ha egy marketinges kreativitása csak az apróhirdetésekig terjed, akkor Őt azonnal ki kell rúgni! - Bocs!) Ha nem sikerül lebeszélnem valakit erről a formáról, akkor azzal általában nem is dolgozom együtt, mert valószínű nem célja a hatékony marketingstratégia kidolgozása. És neki sem lenne túlságosan gazdaságos, ha apróhirdetéseket alakítanék át..... és azt számláznám ki!

Tehát mit lehet az aprókkal kezdeni?

Természetesen ezekre is vonatkoznak a reklámszövegírás szabályai, vagyis...

...keltsük fel az emberek figyelmét, hogy tovább olvassa a hirdetésünket!
...ajánljunk neki valami Tutit!!!
...írjuk le, hogy miért lesz jó neki a mi termékünk, vagy szolgáltatásunk (pl.: plusz kiadásokatól esik el, pénzt takaríthat meg, szebb, okosabb lesz, több időt tölthet a családjával...)
...és mondjuk meg neki, hogy mit kell mindehhez csinálnia!

De ha leírjuk, hogy…

Az xy csak egy hétig (vagy 7 napig) elérhető/kapható (x összegért), de ha Ön MOST telefonál (06-20/…), akkor félretesszük Önnek, vagy ha kéri, futárral kiszállíttatjuk! 

Vagy…

X,-Ft értékű ajándékkal lepjük meg Önt, ha 5 napon belül eljön üzletünkbe és megveszi az xy-t. De telefonon is lefoglalhatja az xy-t és így az ajándékot is, félretesszük Önnek. Hívjon MOST minket: 06-20/…

De, apróhirdetésekből nem fog senki sem meggazdagodni!

Szöllősi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr20131173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dénes 2007.08.03. 22:35:29

Én rendszeresen adok fel apróhirdetéseket, de nem igazán hatékonyak! De sajnos nincs sok pénzem arra, hogy nagy keretes hirdetéseket alkalmazzak! Szóval a nullából nem lehet sikereket elérni, főleg egy kényszervállalkozónak nem!
süti beállítások módosítása