Friss topikok

Marketing EXPRESSZ

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által. Studio-B Marketing Kft.

Linkblog

Ismerjük meg a piacunkat mielőtt...

2007.08.02. 23:04 | dkny | 2 komment

A Coca-Cola megcsúszott Spanyolországban a 2-literes üveg bevezetésével. Senki nem gondolt arra, hogy a spanyol háztartásokban csak kisebb hűtők vannak, amiben a 2-literes flakonok nem férnek el. Vagyis nem ismerték a piacukat! És ezt a hibát sok kis- és középvállat is elköveti, pedig nekik nem is kellene akkora tömeg igényeit megismerni!

Így ne csodálkozzunk azon, hogy 2-5 hónap után a legtöbb vállalkozás csődbe megy!

Kutassuk, kérdezősködjünk! Ez nem szégyen és nem ciki! Ciki az, ha a számlát nem tudjuk kifizetni! Tehát, akármit is csinálunk, tervezünk előtte nézzük meg, hogy kell-e az, az adott dolog!

Szöllősi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpress.blog.hu/api/trackback/id/tr43131159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dénes 2007.08.03. 22:36:43

Igen, tévedhetnek, de ekkorát?
süti beállítások módosítása